Heren

Het eerste team van SIETSEMA Highlanders speelde zaterdag voor het eerst in sporthal De Mencke in Uithuizen. Het team van de afwezige coach Ivo Buderman had iets goed te maken na de beschamende nederlaag van een week eerder tegen Olympia. Belial uit Surhuisterveen diende het slachtoffer te worden. De Friezen spelen onderin mee in de competitie en waren geen moment partij voor de blauwhemden. Highlanders won met de zeer ruime cijfers 102-28.

De heren van SIETSEMA Highlanders hebben afgelopen zaterdag terecht verloren in Groningen van Olympia. Het werd 57-55. Wanneer de Uithuizers aanspraak willen maken op het kampioenschap zal toch uit een ander vaatje getapt moeten worden. Zaterdag was het een kwart heel goed en daarna drie kwarten huilen met de pet op.

Het eerste team van SIETSEMA Highlanders speelde zaterdagavond in de H.J. Brontshal een thuiswedstrijd tegen Arrows uit Damwoude. Beide teams waren ongeslagen dus de winnaar mocht zich koploper noemen. Het werd 53-53 en daar was heel wat consternatie voor nodig. Een nieuwe koploper is er voorlopig dus niet.

De heren van SIETSEMA Highlanders speelden zaterdagavond in Wildervank tegen Aquila 2, een van de titelkandidaten. De Uithuizers van trainer/coach Ivo Buderman wonnen met 49-59 en pakken daarmee een voorsprong op deze concurrent. Met name verdedigend heersten de voor de verandering in het geel spelende Highlanders.

Het eerste team van basketbalvereniging SIETSEMA Highlanders speelde zaterdagavond een thuiswedstrijd tegen Millwings uit Winschoten. In een rommelig duel won de thuisploeg van coach Ivo Buderman met 57-42.