Dames

Het damesteam van SIETSEMA Highlanders speelt dit seizoen in de top vier van de derde klasse. Een plek die ze ook aan het eind van deze jaargang wil behouden. Daarvoor moeten er wel punten gepakt worden in de laatste vier duels. Een goede aanzet werd afgelopen zaterdag in De Mencke gegeven. Tegenstander Groene Uilen werd met 74-9 in de pan gehakt. Een mooie revanche want de uitwedstrijd leverde een minieme nederlaag op. Toen speelden de Uithuizers met slechts vijf speelsters, nu kon men zeven opstellen. De afwezigen en de blessures zijn een beetje het verhaal van dit seizoen. Enkele speelsters zijn niet altijd inzetbaar en daarnaast heeft de ploeg van coach Kees Neggers veel pech gehad aan het blessurefront. Anders had een hogere klassering er wellicht prima ingezeten.

Groningen, 8 december,

Door sneeuw en heel koud weer,

Gingen we naar Groningen deze keer.

Tegen de Groene Uilen speelden de dames van Highlanders daar een wedstrijdje,

De vorige keer wonnen we thuis dat partijtje.

Hieronder een wedstrijdverslag van de dames, geschreven door Marlies Pieterman

Afgelopen dinsdag speelden de dames van SIETSEMA Highlanders thuis tegen de uit Friesland afkomstige BV Arrows. Deze wedstrijd was verplaatst van 10 november naar afgelopen dinsdag. De wedstrijd werd gewonnen door de dames van coach Kees Neggers met 47-36.

Hieronder het verslag geschreven door Danielle de Jager.

De dames van SIETSEMA Highlanders speelden afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen het derde team van Moestasj. De vrouwen van coach Kees Neggers wonnen met 22-53, direct het eerste kwart werd duidelijk dat de wedstrijd voor Highlanders was.